fbpx

Tanúsítványaink

Az Integrált Irányítási Rendszer bevezetése egy olyan vállalati döntés eredménye, amely az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások minőségének, a munkahelyi biztonságnak és egészségnek a kérdéskörét kiemelten kezeli, elismert nemzetközi szabványok és tanúsítványok elfogadásával.

Továbbá az üzleti folyamatokon alapuló megközelítéssel kifejlesztett integrált irányítási rendszer lehetővé teszi a Fael számára egy dinamikus szervezeti irányítási modell azonosítását, fenntartását és fejlesztését, egységes és funkcionális perspektívában, a különböző szektorok igényeinek és sajátosságainak megfelelően, a lehető legtöbb stratégiát kihasználva.

Folyamatos nyomon követés, a teljesítménymutatók megfelelő mérése, a belső ellenőrzések körültekintő végrehajtása, az összegyűjtött adatok alapos elemzése és a korrekciós és javító intézkedések azonnali végrehajtásalehetővé teszik vállalati teljesítményünk folyamatos növelését a biztonság, az ügyfelek és az érintettek elégedettsége terén.

Az integrált irányítási rendszer rugalmassága lehetővé teszi a számos nemzeti és nemzetközi szabályozásnak és törvénynek való megfelelést is.

A Fael teljes gyártási ciklusát minőségi tanúsítványok fedik le. A vállalat az európai előírásoknak teljes mértékben megfelelve működik, és nemzetközi tanúsító szervezeteket alkalmaz.

Tekintse meg a minőségi szabályzatot

Vállalati szabályzat

Jelen társasági szabályzat az 1970.20.05-i 300. számú törvény (munkavállalói szabályzat) előírásai szerint, valamint a munkavállalói és munkaviszonyt szabályozó valamennyi jogszabályi rendelkezés alapján készült.

E rendelet céljait a következő pontokban foglaljuk össze:

  • Jobb és hatékonyabb vállalatirányítás megszervezése;
  • Lehetővé teszi a vállalat és alkalmazottai számára, hogy elérjenek minden célt, mind a kollektív vállalati, mind az egyéni célokat;
  • Az átláthatóság és a kölcsönös tisztelet légkörének megteremtése, amelynek célja a munkakörülmények javítása, és ezzel egyidejűleg a vállalatnál alkalmazott minden emberi, műszaki és gazdasági erőforrás termelékenységének növelése;
  • Olyan személyzeti menedzsment feltételeinek megteremtése, amely képes a megfelelő értéket hozzárendelni minden egyes erőforráshoz, a jogszabályoknak, a vállalati megállapodásoknak és az egyes alkalmazottak szerepének megfelelően.

 

"minden munkavállalónak anyagi és erkölcsi kötelessége, hogy együttműködjön a vállalkozás jólétében".

Tekintse meg a dokumentumot
Fael Security

UNI EN ISO 9001:2015 nemzetközi minőségi szabvány

A tervezéstől a gyártáson át a forgalmazásig minden egyes folyamat a nemzetközi UNI EN ISO 9001:2015 minőségügyi szabvány szerint tanúsított.

  • Kategória: gyártóüzem
  • Előnyök az ügyfél számára:
    • A termékjellemzők átláthatóak és az ügyfél rendelkezésére állnak
    • A gyártók felelősségi körei egyértelműek és meghatározottak
    • A termék megbízhatósága, mivel az összes minősítés vizsgálati követelményei emelik a minőségi előírások szintjét
    • A termék teljesítményének egyszerű összehasonlítása
  • Előnyök a vállalat számára:
    • Az ügyfelek elégedettségének növelése
    • A hatékonyság és eredményesség javítása az üzleti folyamatok optimalizálásával
    • Fokozott versenyképesség a piacon olyan tanúsítványok révén, amelyek megkülönböztetik egy nem tanúsított vállalattól.

Tekintse meg a tanúsítványt
Fael Security

ISO 45001:2018 biztonsági szabvány

A ISO 45001:2018 munkavédelmi szabvány lehetővé teszi olyan folyamatok, eszközök, erőforrások és tevékenységek összességének kialakítását, amelyek a munkahelyi kockázatok ellenőrzéséhez és megelőzéséhez vezetnek. A munkahelyi biztonság és egészségvédelem minden szervezet számára új kihívást jelent a gazdasági versenyképesség szempontjából.

  • Kategória: gyártóüzem
  • Előnyök az ügyfél számára:
    • A gyártók felelősségi körei egyértelműek és meghatározottak
  • Előnyök a vállalat számára:
    • Az ügyfelek elégedettségének növelése
    • A hatékonyság és eredményesség javítása az üzleti folyamatok optimalizálásával
    • Fokozott versenyképesség a piacon olyan tanúsítványok révén, amelyek megkülönböztetik egy nem tanúsított vállalattól.

Tekintse meg a tanúsítványt
Fael Security

Magatartási kódex

A magatartási kódex egy olyan dokumentum, amely tartalmazza és meghatározza azokat az erkölcsi és társadalmi normákat, amelyeket a Fael Security Srl minden alkalmazottjának be kell tartania, és tartalmazza azt a módot, ahogyan ezeket tiszteletben kell tartani. Ez nem kötelező, hanem választható eszköz.

Tekintse meg a dokumentumot
Fael Security

A HÍRNÉV ÉRTÉKE

A FAEL Security 2 csillagos törvényességi minősítést kapott

A vállalati hírnév ma már kulcsszerepet játszik bármely vállalkozás életében. Az elmúlt években a „jó” hírnév megerősítéséért folytatott harc számos szinten mozgott, egyre összetettebb és strukturáltabb szempontokat foglal magában, és kifejezetten a „hírnév” gondozásának szentelt professzionális személyeket igényel.

Egyre több eszköz és forrás segíti a cégeket az egyre bonyolultabb reputációs megerősítésben, amelyek közül sok gyakran tanúsítványok jellemzőivel rendelkezik, és állami vagy magánszervek bocsátják ki, ezek egyike az ún. törvényességi minősítés, amelyet az AGCM (Verseny- és Piacfelügyelet) adott ki.

A törvényességi minősítés egy nem megterhelő eszköz a vállalatok számára, amelynek célja az etikai kultúra előmozdítása az üzleti világban egy olyan mechanizmussal, amelynek célja, hogy jutalmazza azokat a vállalatokat, amelyek bizonyítják, hogy tiszteletben tartják az egyre magasabb törvényességi normákat.

A törvényességi minősítés egy 2012-ben az olasz vállalatok számára bevezetett eszköz, amelynek célja az etikus magatartás elveinek előmozdítása és bevezetése a vállalati szférában, azáltal, hogy "csillagokban" mért "elismerést" adnak, amely jelzi, hogy a jogszerűség tiszteletben tartását a minősítést kérelmező vállalatok mennyire tartják tiszteletben, és általában véve, hogy mennyire figyelnek oda a megfelelő üzleti tevékenységük irányítására.

Tekintse meg a dokumentumot
Fael Security

GDPR adatvédelmi szabályzat

Tekintse meg a dokumentumot
Fael Security
Fael Security