fbpx

Vállalat

FAEL Security Srl

A Fael Security srl tűzgátló ajtók gyártására szakosodott cég, amely termékek széles skáláját kínálja vállalkozásoknak és szakembereknek: rögzített és nyitható lengő-, toló- és üvegajtók. A referencia célpiac tehát a hazai és nemzetközi építőipari cégek, valamint az ablak- és ajtógyártók piaca egyaránt.

A Romanin család által jóval több mint 35 éve alapított Fael tapasztalatának és képzett know-how-jának köszönhetően kiemelkedett a piacon az innovatív és proaktív megoldások piacán, amelyek célja, hogy magát a nem szabványos szakemberré minősítse.

Rendkívül széleskörű megoldások, ugyanilyen széleskörűek az építési és felújítási ágazatot támogató beavatkozások egy rendkívül kényes időszakban, amelyben a Fael a gyártási szempontokhoz kapcsolódó rendkívüli erősségeket, valamint a tervezés, a kivitelezés, a szerelés és az értékesítés utáni szolgáltatás legmagasabb minőségi szabványainak betartását, valamint az üzleti kapcsolatok folyamatos fejlesztését és komolyságát ötvözi, ami a Fael -t e komplex piaci események kulcsszereplőjévé teszi.

Fael Security

A technológia és az innováció mindig is a minőségi termékek alapvető kombinációja volt.

Lépjen kapcsolatba velünk

100 %
Olasz befektetési tőke
23 %
Növekedés 2022
1986
Alapítási év
25000
termelésre szánt m2
8000
m2 a nap által termelt energiával

Erősségeink

Az INNOVÁCIÓ a digitális és összekapcsolt gazdaságban van. A CÉL egy teljesen új üzleti modell (“Digitális üzlet”), amely a referenciapiacok igényeire vonatkozó információk összegyűjtésére és utólagos feldolgozására összpontosít. Ez lehetővé teszi a cég számára, hogy a késztermék felett globálisan, magas technológiai színvonalon, az egyre korszerűbb gépek folyamatos gyári tesztelésével, a hazai gépészeti műhelyekkel szinergiában tesztelve érje el a kontrollt.

Magas technológiai szint, amelyet az egyre korszerűbb gépek folyamatos gyári tesztelésével érnek el, a hazai gépészeti műhelyekkel szinergiában tesztelve. A CÉL akitűnő minőségű késztermék, amely agresszív klímában szembesül a versenytársakkal.

Az Ipar 4.0-ban megszerzett vállalati készségek növekvő növekedése. A CÉL az innovatív folyamatok tökéletesítése, amelyek az intelligens gyártástól az okos termékekig kezdődnek, a gyártási folyamatot közvetlenül a megfelelően kifejlesztett és paraméterezett felügyeleti maszkokból irányítva, egyszerűsítéssel és automatizálással. lépések és használhatóság hozzáférési pontokból, beleértve a távoliakat is.

A körkörös gazdaság lehetővé teszi, hogy az egyesek által termelt hulladékot mások számára erőforrásokká alakítsák át.

A körkörös gazdasági modellek szervezetében való megvalósítása érdekében a FAEL SECURITY SRL 5 alapvető pillért aktivált:

  1. Az erőforrások fenntarthatósága:
    a megújuló vagy újrafelhasznált/újrahasznosított források és anyagok használata segít csökkenteni a környezeti hatásokat.
  2. A termék mint szolgáltatás:
    a moduláris és moduláris termékek tervezése megkönnyíti azok javítását, frissítését és regenerálását.
  3. Megosztási platformok:
    a felhasználók és tulajdonosok közötti megosztási és együttműködési eszközök lehetővé teszik az áruk és szolgáltatások költségeinek, valamint az előállításukhoz felhasznált erőforrások optimalizálását, ösztönözve azok hatékony felhasználását.
  4. Életciklus-hosszabbítás:
    a digitális technológiáknak köszönhetően ahelyett, hogy árut adna el a vevőnek, ma már egy vállalat felkínálja a felhasználás szolgáltatását, csökkentve ezzel a környezetterhelést.
  5. Visszanyerés és újrahasznosítás:
    a nyersanyagok újrahasznosítása mellett meg kell tanulnunk az árukat és termékeket hasznos élettartamuk végén regenerálási, javítási és újraértékesítési folyamatok révén értékelni, vagy a kezdeti felhasználástól eltérő célokra újra felhasználni.

A körforgásos gazdaság fejlesztése révén minden termelő vállalat gazdasági előnyökhöz jut.

Ugyanakkor társadalmi szerepet is betölt, és nagy figyelmet szentel a fiataloknak, hiszen egészségesebb, fenntarthatóbb és stabilabb környezetet biztosít számukra, még

A körforgásos gazdaság kialakításához elengedhetetlen egy olyan rendszer kialakítása, amelyben a termeléstől kezdve minden tevékenység úgy van megszervezve, hogy a hulladéktermékeket folyamatosan újrahasznosítsák és erőforrásokká alakítsák.

A körkörös gazdaság fejlesztése a termelési rendszerben (és általában az egész vállalatban) nem triviális folyamat:
lehetővé teszi számunkra, hogy egy mélyreható változást kezdeményezzünk, amely szabályozási, termelési, szervezeti, elosztási és fogyasztási szempontokat is érint.

Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security
Fael Security